Биржа копирайтинга Антиплагиат SEO-анализ текста Адвего Лингвист Проверка орфографии

Свободная тема — Форум Адвего

боковая панель
Разное / Свободная тема
DELETED
Авторы из Украины есть?

Просто интересно есть ли соотечественники на сайте. На городском сайте прочитала пост - явно выполнение задания из Адвего. Вот и стало интересно землячка или совпадение. Я из Донецка

Написала: DELETED , 14.02.2010 в 22:42
Комментариев: 998
Комментарии

Показано 10 комментариев
DidPanas
За  5  /  Против  1
Лучший комментарий  DidPanas  написал  24.03.2011 в 00:19

Поделюсь) 1. Когда что-то спрашиваете, готовьтесь сначала к шуткам-прибауткам, порой (пардон) обсиранию, а уже затем к дельным советам. Здесь есть ... Поделюсь)
1. Когда что-то спрашиваете, готовьтесь сначала к шуткам-прибауткам, порой (пардон) обсиранию, а уже затем к дельным советам. Здесь есть люди, которые могут жестоко обшутить, но затем помочь по делу.
2. Не берите заказы-постинги. Разве что для компенсации 10% комиссии Адвего. Ну или когда делать нечего. Но когда делать нечего, лучше писать статьи в магазин (ИМХО). НЕ ОБИЖАЙТЕСЬ, ВееМы, которые заказы на постинг дают)
3. Не надо никому говорить "Вы достойный пример". Каждый, кто работает здесь и не создает темы "Почему, ну почему так мало платят", чего-то добился. Просто не все на форуме активничают.
4. Уважайте администрацию и никогда не выступайте против нее. Она нас бережет, только порой (не всегда) успевает.
5. Всегда отстаивайте свое мнение. Если заказчик не оплатил работу - жалуйтесь. Если на форуме (пардон) обсирают - игнорируйте;)
6. Любите свою страну) И свой регион (Партия регионов - я вас ненавижу))
Люблю целую)

DELETED
За  0  /  Против  0
DELETED  написала  15.05.2010 в 10:59
Я так понимаю, что с Западной Украины здесь народу немного... Я из Трускавца, Львовская область. Может есть кто-нибудь из моих краёв?:)))

                
Lambi
За  0  /  Против  1
Lambi  написала  28.06.2010 в 21:59  в ответ на #455
теж львівська, але не трускавець)))
Я почитала тут вже всю гілку так навіть на 5 людей не набралося...

                
DELETED
За  0  /  Против  1
DELETED  написала  28.06.2010 в 22:08  в ответ на #512
Дуже приємно))) Я у Львові вчилась 5 років в політесі, а мама жила там працювала 28 років, я бабусина-дідусева внучка))) У Львів закохана на все життя, мене навіть чоловік до нього ревнує:)

                
Lambi
За  0  /  Против  1
Lambi  написала  28.06.2010 в 22:20  в ответ на #514
ситуація майже така сама, але навпаки. Вчилася 5 років у грьобаному львові на юриста, не дуже сильно по своїй волі, почувалася там весь час паскудно, тому нічого особливого з мене не вивчилося, пару років попрацювала по спеціальності, а тепер ось у регулярних пошуках роботи, ну і тут працюю, щоб не байдикувати.

а так працювати більше би хотілося в себе вдома в новояворівську, але у нас таке село, що там все тільки по кумовству і по знайомству вирішується....

                
DELETED
За  0  /  Против  1
DELETED  написала  28.06.2010 в 22:55  в ответ на #515
О, Новояворівськ! Знавала я хлопців звідти - Славік Пономарьов і Андрій Гула. Хоча сама ніколи там не бувала. А про Львів - даремно ти так))) Це чудове місто!

                
Lambi
За  0  /  Против  1
Lambi  написала  29.06.2010 в 00:27  в ответ на #518
може для тебе й чудове, бо ти там 5 років провчилася, потусувалася, повіджигала і додому вернулася, а якби ти як я відфігачила там 3 роки і щодня на роботу двома забитими людьми маршрутками добиралася напівсонна і в вічних пробках - то ти би так не говорила..

блін... їздила недавно до львова, бо дуже вже сильно в космо хотіла, дорогу нормально не перейти, машини валять повз тебе безперервною полосою, шумлять, газують, бібікають - я як додому вернулася, так наступні пів дня тупо відходила...

                
DELETED
За  0  /  Против  1
DELETED  написала  29.06.2010 в 00:38  в ответ на #520
Ти знаєш, я не помічаю цих пробок, машин, шуму - я люблю це місто. І коли вчилася. то було ще гірше, бо 20 років тому маршруток не було, а трамваї і тролейбуси не вміщали всіх бажаючих. І не раз доводилось іти пішки після пар з політеху додому на Топольну. Але я його все одно люблю. Зате, які там вулиці, парки, дворики і кавярні, які там дощі ідуть))) Тобі цього не зрозуміти, бо для цього треба бути закоханим у це місто)))

                
Lambi
За  0  /  Против  1
Lambi  написала  29.06.2010 в 01:03  в ответ на #521
всього то навсього годину пішачка?? не здивувала... я ще й не такі кілометражі раніше крутила, просто заради того, щоб розвіяти голову після офісу і розім'ятися після сидіння...
а я би 20 років це місто може б теж любила, бо тоді людей менше товклося на тротуарах і машин було набагато менше.

Ну от ти, наприклад коли останній раз в цьому році там була?? і взагалі як часто там буваєш??

                
DELETED
За  0  /  Против  1
DELETED  написала  29.06.2010 в 09:13  в ответ на #522
Буваю там щомісяця. Останній раз минулого тижня. У мене дуже багато друзів там залишилось, з якими я спілкуюсь постійно. А 20 років тому людей було не набагато менше. Враховуючи нестачу транспорту - можеш собі уявити в яких позах ми їздили в тролейбусах))) А в день стипендії - гонорово за 1 рубель їхали від готелю Львів додому на таксі:)

                
Lambi
За  0  /  Против  0
Lambi  написала  29.06.2010 в 14:37  в ответ на #523
от бачиш?? що і треба було довести...!!! якби я раз на місяць туди їздила, а не щодня, то я б його теж любила... може...
Просто всюди добре, там де нас нема. От я у Києві буваю раз на рік, провожу там десь місяць літні канікули, так ти знаєш - я теж ТАК КИЇВ ЛЮБЛЮ))) що то капєц...

люблю всі його парки, широкі поремонтовані дороги, широкі проспекти, де люди не товчуться на метрі тротуару.. ну і так далі..

розумієш тепер всю логіку???

                
Отправка жалобы...
Спасибо, ваша жалоба принята
Вы уже жаловались
Публикация комментариев и создание новых тем на форуме Адвего для текущего аккаунта ограничено.
Подробная информация и связь с администрацией: https://advego.com/v2/support/ban/forum/1186
Жаловаться можно только на чужой комментарий
Избранное
Добавить в избранное
Имя
URL
https://advego.com/blog/read/freestyle/86074/?op=1089401